[weglot_switcher]

Søe-Jensen & CO.

SINCE 1862

Inspiration og nyheder

Amaliegade 4 1848 Søe-Jensen & Co.

Saltlager med kulturarv

I 1815 opførte grosserer Rønnerup et saltlager i Amaliegade 4 i København. Bygningen er i dag fredet. I 2021 overtog Søe-Jensen & Co. lejemålet, der er ejet af

Læs mere »
gørtlerlaugets emblem støbt af Søe-Jensen

Gørtlerlauget i København

gørtlerlaugets rødder – hvornår startede det? Gørtlerlauget i København stammer fra 1741. Gørtleren arbejdede dengang med smelteovn, hvor metallet blev smeltet i digler; de støbte i sandforme af

Læs mere »

Hvad er din stil?

Skal du vælge nye dørgreb er du altid velkommen i vores butik, Amaligegade 4. hvor vi kan tage en snak om dine behov, og hvor du kan få

Læs mere »

Find os på Facebook og Instagram

Kære kunder! Vi har ændrede åbningstider i industriferien, uge 29-32. Vi glæder os til at se jer i vores showroom tirsdag/fredag i denne periode 😄.

Patinering af Messing: Skab Historisk Charme i Dit Hjem

Hos Søe-Jensen & Co. er vi eksperter i ulakeret messing - nøglen til autentiske og tidløse dørgreb.

🏠 Perfekt til restaureringsprojekter og bygningsbevaring 🔧 Naturlig patinering giver et unikt, klassisk udtryk ...✨ Håndværk og kvalitet i hver detalje med livtidsgaranti.

Drømmer du om at tilføje et strejf af historie til dit hjem? Vores messingdørgreb er ikke bare håndtag - de er små kunstværker, der fortæller en historie.

💡 Vil du vide mere om, hvordan vi kan forvandle dine døre med vores eksklusive messingdørgreb?

Kontakt os i dag, og lad os sammen skabe den perfekte finish til dit næste restaureringsprojekt. Din vision, vores ekspertise - sammen skaber vi noget unikt!

#MessingDørgreb #Restaurering #KlassiskDesign #DanskHåndværk

SPORTSHAL MED STUKLOFTER - IDRÆTSHUSET

Sammen med CH Byg og Slots-og Kulturstyrelsen leverede Søe-Jensen & Co. dørgreb til restaureringen af Idrætshuset, der led skader efter en ulykkelig brand.

Den historiske bygning på Gunnar Nu Plads, Østerbro, har i mange år været... centrum for dansk idræt og er i dag en fredet ejendom.

NYHED: Classic Heritage massivt støbte tal og bogstaver med skjulte skruer.

7 forskellige størrelser fra 3 cm til 30 cm i højden samt 8 forskellige overflader! Let at montere. Der følger en monteringsskabelon med til enhver ordre. Kan monteres i væg/mur eller træ.

For at ...fejre det, kører vi en introduktionsrabat på 20 % resten af måneden på bogstaver/tal! Brug rabatkoden TB08-05 på vores hjemmeside https://soe-jensen.com!

Restaurering af lejlighed på Strøget (Frederiksberggade) 😀!

Høje paneler og eksklusive stuklofter går godt i spænd med et klassisk dørgreb fra Søe-Jensen & Co.

Har du en bolig, hvor du skal restaurere dine døre og dørgreb, så kan Søe-Jensen & Co. være dig ...behjælpelig med at bevare bygningens kulturarv. Vi kan hjælpe med alt fra barok til funkis! Søe-Jensen har fået lov til at pryde dørene med vores flotte Astor og Coupé dørgreb, samt langskilt.

Se mere på https:/soe-jensen.dk

What are you looking for?

Search through our assortment below