[weglot_switcher]

Søe-Jensen & CO.

SINCE 1862

Inspiracje i aktualności

gørtlerlaugets emblem støbt af Søe-Jensen

Gørtlerlauget i København

gørtlerlaugets rødder – hvornår startede det? Gørtlerlauget i København stammer fra 1741. Gørtleren arbejdede dengang med smelteovn, hvor metallet blev smeltet i digler; de støbte i sandforme af

Czytaj więcej »

Vidste du det?

Patina dannes naturligt i messing, når metallet udsættes for dets omgivelser, såsom vand, luft m.m. Det betyder, at messing fra den dag det modtages løbende vil patinere og forandre sig. Kan

Czytaj więcej »

Znajdź nas na Facebooku i Instagramie

Kære Dronning Margrethe,

Søe Jensen & Co. Since 1862 takker mange gange for det store arbejde og den store indsats for Danmark, som Hendes Majestæt har bidraget med gennem de seneste 52 år. 

Vi har gjort os umage og fundet det meste kongelige dørgreb frem fra vores modelkammer, som vi gerne vil vise frem for offentligheden i forbindelse med tronskiftet. 

Vi er stolte over at have været leverandør af dørhåndtag, beslag og andre interiørdele til Det Kongelige Danske Hof gennem årene.
Året har været fuld af udfordringer og spændende projekter bl.a. dørgrebs renovering på Marselisborg Slot, og vi vil gerne takke vores motiverede følgere, kunder og samarbejdspartnere for et fantastisk år.

Må 2024 åbne døre for beslag med kulturarv, sikkerhed og unik elegance.
Ten komunikat o błędzie jest widoczny tylko dla administratorów WordPressa
There has been a problem with your Instagram Feed.

What are you looking for?

Search through our assortment below