[weglot_switcher]

Søe-Jensen & CO.

SINCE 1862

Har du brug for inspiration til indretning af din entré? Entréen kan godt være et lidt svært rum at indrette, og bliver ofte nedprioriteret, fordi det ofte kun bliver brugt som et “gennemgangsrum”. Det er dog ærgerligt, for entréen er det første du ser og det sidste du ser, når du kommer og går, og en smuk og flot entré giver en varm velkomst til dig selv og dine gæster.

Med en gennemtænkt plan for, hvilket udtryk og stemning, som du har lyst til at skabe i din entré, kan du med få og simple tiltag skabe en utrolig hyggelig, flot og personlig entré med smukt interiør.

 

Moderne eller klassisk stil i indretningen af din entré

Hvis du gerne vil skabe sammenhæng i din bolig, er det en god idé, at der er en rød tråd mellem entréen og resten af rummene i din bolig. Og hvordan gør man så det? Hvis du har en bestemt stil i din bolig med bestemte farver eller interiør, giver det mening at matche det med din indretning af entréen. Måske har du allerede malet en væg en bestemt farve i entréen, og så giver det mening fx at kigge på, hvilket materiale fx dine dørgreb skal være lavet af. Messing dørgreb passer til de fleste indretningsstile, og hos Søe-Jensen & Co. har vi mange forskellige stilarter inden for , klassiske dørgreb, barok, rokoko, art deco, art Noveau, Europæisk historisme.

Er du ikke interesseret i udskifte alle dine dørgreb eller møbelhanke, kan du også nøjes med blot at køre den samme slags materiale i entréen. 

Messing er tidløst, moderne inden for den nordiske stil og passer til alt, men er du ikke til messing, kan du finde de samme produkter i både krom og nikkel, samt specialdesignet dørgreb i træ og tilhørende roset med smukke detaljer.

 

Smukt interiør til entréen 

Det kan være svært at indrette en entré, fordi den ofte ikke er så stor, og også har en funktionel og praktisk funktion. Entréen bliver ofte brugt til opbevaring af sko og jakker mm., og er et gennemgangsrum, som man ofte nedprioriterer at indrette. Stil og funktionalitet kan dog sagtens gå hånd i hånd, og med smukt designer interiør som samtidigt er praktisk, kan du skabe en flot entré.

Se for eksempel vores smukke og dekorative knager, som du kan hænge dine jakker på i din entré. Knagerne har forskellige egenskaber, alt efter hvad der passer ind i rummet, og hvad du har plads til. Nogle af knagerne kan du hænge flere jakker på, og andre er simple med plads til én jakke.

 

Møbelhanke til skabet i entréen

Har du et skab stående til opbevaring af sko, huer, vanter mm., har du også mulighed for at udskifte dine nuværende møbelgreb med nye smukke greb i top kvalitet. Vi har din ryg uanset om din boligstil er klassisk, detaljeret eller mere dekadent. Du opnår et forfriskende løft, der understreger en stilsikker hånd.

 

Inspiration til smal entré

Har du en meget smal entré og har brug for entré inspration? Der er grænser for, hvor meget du kan gøre med indretningen i en smal entré, når det kommer til møbler og opbevaring, og der er farverne og detaljerne ikke desto vigtigere. 

Med en smal opbevaringsbænk, et skostativ, et par flotte dekorative knager, dørgreb og møbelhanke, og nogle smukke farver på væggene kan du gøre en stor forskel i din smalle eller lille entré. Et spejl for enden af entréen kan også skabe en visuel effekt, som får entréen til at virke større.

 

Jo lysere jo bedre i indretningen af den smalle entré

Generelt er det en god idé at gemme så meget overtøj og sko og andre ting til hverdagsbrug væk, så entréen ikke virker rodet, og i stedet forsøge at indrette den simpelt men dekorativt. Jo lysere farver som du bruger i dine møbler og interiør og vægge, jo større og mere rummelig vil din entré fremstår.

Messing interiør står rigtig godt sammen med lyse møbler og hvide døre, da kontrasten bliver stor, og messing også er med til at skabe varme og er iøjnefaldende. Hos Søe-Jensen & Co. kan du finde alt vores interiør til boligen i messing, og er det ikke lige messing, der matcher din boligstil, kan vi levere de samme produkter i krom og nikkel.

 

Messing har stået sin prøve

Messing er blevet brugt i over 150 år til produktion af bolig interiør, men de seneste år har det fået lidt af en genopstandelse i den nordiske indretning, og det er der flere grunde til. Messing er generelt et stærkt materiale, som er meget langtidsholdbart. Men messing fås i mange kvaliteter. Når du køber interiør hos Søe-Jensen, har du garanti for den bedste messing legering og naturligvis uden lakering. Det betyder, at messingen vil patinere på smukkeste vis, og bliver ikke grå og krakeleret med tiden. Ønsker du om 5 eller 30 år, at det skal fremstå, som da du købte det, kræver det blot en polering.

 

Farvekombinationer til entréen

Måske er du heldig at have en stor entré og så er der fri leg i forhold til møbler og farver på væggene, men er du i stedet i besiddelse af en smal entré som de fleste, er lyse farver som sagt et godt valg til opbevaring og væggene. Messing og lyse farver spiller godt sammen, fordi de lyse farver er kolde og messingen er varm, og messingen bryder med de mere minimalistiske farver. 

Specielt farverne rød, grøn og blå står rigtig godt sammen med messing og får rummet til at virke varmt og samtidigt elegant.

 

Varme og charme i din boligindretning

Messing interiør med til at skabe varme og charme i din boligindretning, og spiller godt sammen med stort set alt interiør i indretningen. Med en dørstopper, et dørgreb eller noget tredje i messing slår du dermed to fluer med et smæk: funktionalitet kombineret med flotte detaljer i din bolig. 

Fortvivl dog ej, hvis du allerede har malet hele din entré i en farve der ikke matcher med messing, eller det bare ikke er din stil. Alle vores interiør produkter fås også i krom og nikkel, så der findes noget for enhver smag.

 

Har du brug for mere inspiration til entréen eller rådgivning til valg af interiør?

Hos Søe-Jensen & Co. har vi lavet en udførlig guide med rådgivning og inspiration til dig, som er i tvivl om, hvad der passer til dine behov og stil. Her kan du også få svar på hvad et langskilt, en roset og et nøgleskilt er, så du kan blive helt klar på dine behov i forhold til indretning og inspiration til entréen.

 

Køb smukt interiør til din entré hos SØE-JENSEN & CO

Kan du ikke vente med at komme i gang med indretningen af din entré, efter du har læst vores blogindlæg om inspiration til entréen, så se vores store udvalg af alt fra knager, dørstoppere, dørgreb mm. Du kan enten bestille produkterne over vores netbutik eller komme ned i vores fysiske butik og se vores showroom. Leveringstiden er alt fra 3 dage til 8 uger, alt efter om varen er på lager eller den skal produceres.

Ønsker du at vide mere om Søe-Jensen & Co?

Vores virksomhed har eksisteret siden 1862 og har i mere end 150 år produceret primært messing dørgreb og beslag til mange større og historiske bygninger i Danmark. Du kan læse mere om vores historie på fx Historiske Huse’s hjemmeside og under kategorien “Om os” her på siden. Vores dørgreb har altid været indbegrebet af god kvalitet, og det fortsætter det med at være.

Besøg os: 

Hos Søe-Jensen & Co. hjælper vi dig med at træffe det rigtige valg: Besøg os i Amaliegade 4 København eller kontakt os på 53747304 og få svar på spørgsmål og rådgivning til dine valg af bolig interiør.

 

What are you looking for?

Search through our assortment below