[weglot_switcher]

Søe-Jensen & CO.

SINCE 1862

Dørgreb til kendte og ukendte bygninger i mere end 150 år

Søe-Jensen & Co. har solgt dørgreb, rosetter, langskilte, nøgleskilte, dørhamre og meget mere til danskerne gennem mere end 150 år. Du finder vores produkter i kendte og prominente bygninger, og du finder Søe-Jensen i boliger overalt i Danmark. Og du skal ikke bliver overrasket hvis ejendommen er mere end 100 år gammel og stadig har de samme Søe-Jensen dørgreb som da ejendommen blev bygget. 

Dørgreb i boliger og kontorer

I anden halvdel af 1800-tallet oplevede København en kraftig befolkningstilvækst og et deraf følgende boom i byggeriet. Brokvartererne og Frederiksberg skød op, og især ejendommene på Frederiksberg og Østerbro blev indrettet med store og herskabelige lejligheder, og det samme gjorde sig gældende i provinsen.

Den type af boliger, hvor dørgreb naturligvis laves i messing, der dengang som nu var den mest eksklusive løsning. Søe-Jensen & Co. voksede med dette byggeboom, og vi ved med sikkerhed, at vores produkter er brugt i en stor del af disse nye bygninger, såvel som i bygninger og boliger, der blev opført op igennem 1900-tallet.

DEL DIT SØE JENSEN & CO. DØRGREB

Hvor mange boliger, hvor mange kontorer og præcist hvor de ligger, ja det ved vi ikke. Det blev kun sjældent registreret eller blev det kun for en kortere periode, for hvorfor dog interessere sig for den slags? I dag ser vi anderledes på det. Vi vil gerne vide, hvor i hvert fald nogle af vores produkter er endt. Så hvis du har mistanke om, at et dørgreb, en dørhammer eller lignende i dit hjem eller på dit arbejde stammer fra Søe-Jensen & Co., så tag et foto og del det gerne på vores Instagram eller send det direkte til os på mail, så kvitterer vi med vores bedste vurdering.

Dørgreb i kendte hoteller, slotte
og kulturinstitutioner

Lige fra starten har Søe-Jensen & Co. også været leverandør ved større byggerier og ombygninger. Listen er lang, og vi har derfor udvalgt de mest spektakulære og bygninger, hvor der som regel er adgang for offentligheden, hvis du gerne vil opleve Søe-Jensen & Co.’s produkter i deres rette element.

bISPEBJERG HOSPITAL

bREDGADE

bYGGERIETS HUS

cHRISTIAN vii pALÆ

Christiansborg

Hotel d’Angleterre

fREDERIKSberg allé

hotel Nimb

Kokkedal Slot

Københavns Rådhus

sværtegade

Tranekær Slot

What are you looking for?

Search through our assortment below